Nieuws

Nieuwe Actros (31 juli 2021)

Bedrijfsfilm JSB

Wij zoeken personeel!

A15 - digitaal

Hoe gaaf is dit!
Op het grote scherm langs de A15 bij Hardinxveld.

week 35/36.

Juni 2019 – In Bremen mochten we de aankoop van de 100ste Mercedes-Benz Actros vieren met een feestelijke aflevering bij de Mercedes-Benz fabrieken in Bremen, en met een spectaculair offroad parcours The Rock. Was leuk! Bedankt MB!

[bron: Bedrijvig - Het Kontakt Edities bv en Talvi]

In het blad Bedrijvig van Het Kontakt Edities van december 2017 staat een heel leuk stuk over de familie Swijnenburg vanaf pagina 26. En het frappante: Het zijn (bijna) allemaal chauffeurs…

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als (inter)nationaal chauffeur? Met een leuk team om in te werken? Met een mooi onderhouden vloot en jonge mensen om je heen? Kijk dan snel verder bij VACATURES !

Vanaf augustus 2017 rijden we met dit mooie span rond. Polyfluor Plastics biedt oplossingen in Teflon, 3D printing, PTFE glasweefsel banden/tapes en meer. Kijk gerust eens op de website van Polyfluor. Interessant!

Vimo Trading

Wederom heeft JSB mooie reclame op een zeilentrailer erbij voor een jarenlange relatie. Vimo Trading B.V., groothandel in scheepsmotoren en onderdelen heeft een van onze trailers voorzien van mooie nieuwe schuifzeilen met reclame. 

Zaterdagmorgen 25 januari vertrok deze auto naar Noorwegen. Voor een bekende klant van JSB werden onderdelen naar Noorwegen gebracht. Auto en trailer waren speciaal uitgerust met sneeuwbanden, sneeuw-kettingen en meer. Het weekend erop is de auto weer teruggekeerd naar de basis in Werkendam.

Met regelmaat strippen we complete vrachtauto’s voor export naar Taiwan (Taichung). Deze week zullen er weer vier geheel uit elkaar gehaald worden, in containers worden gestuwd en worden verscheept. De onderdelen worden daar weer herbruikt.

Nachtwacht trailer

Half oktober 2016 hebben we onze nieuwe ‘Nachtwacht’ in gebruik genomen. De zeilen zijn gemaakt door Van Horssen B.V. in Aalst.